sunnuntai 26. huhtikuuta 2009
Nyt vihdoin kauan puhutut makuhuoneen pimennysverhot. Projekti ei ehkä ollut niin helppo kuin mitä etukäteen kuvittelin. Ostin Eurokankaasta sekä pimennysverhokangasta että myös sellaista ohkaista kevyttä vaaleanvihreää kangasta, jonka voisin laittaa sen pimennysverhon päälle, kun tässä asunnossa ei ikkunoissa ole kuin yksi kisko niin täytyi vähän miettiä miten saan mukavasti väriä myös makuhuoneeseen.

Aloitin pimennysverhon ompelun, joka osittautui aivan kamalaksi ommella. Kangas olisi halunnut mennä omia matkojaan, eikä kulkea ompelukoneella niin kuin mie halusin. No sen vuoksi ompelu oli työlästä ja aina, kun sain parikin saumaa ommeltua olin todella tyytyväinen. Eilen sain sitten ne verhot ommeltua, jipiii! :D Sen lisäksi eilen sain ommeltua hyvin vaivattomasti siihen pimennysverhojen päälle ne vaaleanvihreät ohkaiset verhot, joita en ommellut toisiinsa kiinni, vaan laitoin ne vain samoilla nipsuilla sieltä ylhäältä kiinni niin niitä voi sitten jopa joskus käyttää kaksina erillisinä verhoina.

Olohuoneeseen olen saanut ommeltua vasta kappaverhon, joten niitä kuvia en vielä tänne laita, mutta se prpjekti on tuntunut paljon yksinkertaisemmalta, että eiköhän nekin pian tänne ilmesty.

1 kommentti: